Tuesday, 15 March 2011

..::10 Tempat Anda Tak Boleh Kentut::..



 1. 1st time keluar dari perut mak – mesti kena gelak dengan doktor dan nurse



 2. Time anda sedang melamar kekasih anda untuk dijadikan permaisuri hidup -kompem2 kena reject


 3. Masa tok imam sujud, anda pun ikut sama sujud – tok imam mungkin tergelak, habis semua batal sembahyang



 4. Ketika anda bermandi manda di kawasan rekreasi -orang akan menyangka bahawa ada hidupan lain sedang bernafas



 5. Semasa tengah bercakap dengan bos, nak minta cuti – kompom tak dapat cuti, dianggap menghina bos



 6. Time dalam lif kena pulak baru lepas makan petai kedai pak jabit



 7. Di muka dR Rozmey – konpem2 tak dapat belakon 2alam



 8. Masa awek anda peluk anda masa naik motor – dia takkan peluk dah pastu



 9. Time tengah bincang2 nak bagi harta pusaka -sama ada dapat sikit or tak dapat langsung



10. Sewaktu tahiyat akhir masa sembahyang – mesti menyesal gila





Encik Gorila pun tau malu...

5 comments:

Jack said...

ni mesti dh ada pengalaman bwat 10 prkara yg ko sebut di atas 2 kan?,,haha

azwan khairul said...

ahaaa.. ada yang ada.. ada yang penah try lagi..

Edy Zaidi said...

haha..sengal

azwan khairul said...

hahaha.. jgan pratikkan situasi di atas..

miss mush said...

haha.kalo kentut mase tahiayat akhir tu memang menyesal gile ah.haha